banner
banner

Nosilci in konstrukcije za sončne elektrarne

V razvojnem oddelku podjetja Šeško d.o.o. je nastala lastna blagovna znamka PVCON nosilcev in konstrukcij za sončne elektrarne. Cilj zasnove je celovit program, ki omogoča kakovostno, hitro in enostavno montažo solarnih panelov.

Trgovina
banner

Vodilni proizvajalec nosilnih konstrukcij za solarne panele v Sloveniji

Z lastno zasnovo in proizvodnjo smo vodilni proizvajalec nosilnih konstrukcij za solarne panele v Sloveniji. Zaradi lastnega razvoja, lokalne proizvodnje in skladiščenja smo sposobni zagotoviti hitre dobavne roke in konkurenčne cene.

banner

Personalizirane rešitve konstrukcij za sončne elektrarne

Zagotavljamo prilagojene rešitve nosilcev in konstrukcij za sončne elektrarne tudi za najzahtevnejše objekte. Razumemo, da je vsak projekt izgradnje sončne elektrarne edinstven. Svetujemo in vam pomagamo izdelati konstrukcijo za sončno elektrarno po vaših željah.

Pošlji povpraševanje

Sistemi za ravne strehe

Sistem je primeren za vse vrste ravnih streh. Omogoča izgradnjo konstrukcije za sončno elektrarno brez prebojev skozi streho. Glavna prednost sistema je hitra montaža zaradi predsestavljenih komponent.

Sistemi za poševne strehe

Sistem je primeren za vse tipe poševnih streh. Omogoča fleksibilno in enostavno pritrjevanje konstrukcije za sončno elektrarno tudi na najzahtevnejših strehah. Razdalja med streho in paneli daje sistemu možnost hlajenja, ki omogoča boljše delovanje solarnih panelov. Solarni paneli so lahko nameščeni pokončno ali ležeče.

konstrukcija-soncna-elektrarna

konstrukcija-soncna-elektrarna

Konstrukcija za sončno elektrarno | Šeško PVCON

Več informacij
nosilci-soncna-elektrarna

nosilci-soncna-elektrarna

Nosilci za sončno elektrarno

Več informacij
nosilna-konstrukcija-solarni paneli

nosilna-konstrukcija-solarni paneli

Nosilna konstrukcija za solarne panele | Šeško PVCON

Več informacij

Raziščite naše rešitve

Katalog nosilcev in konstrukcij za sončne elektrarne PVCON

Naša ponudba nosilcev in konstrukcij za sončne elektrarne se nenehno posodablja z najnovejšimi trendi in inovacijami na področju strešnih kritin. V našem katalogu boste našli najnovejše možnosti, ki so v skladu s sodobnimi zahtevami.

Prelistajte katalog
Inovacija 2023 med nosilci in konstrukcijami za sončne elekrarne

Inovacija 2023 med nosilci in konstrukcijami za sončne elekrarne

Predstavljamo nov sistem za strehe z bitumensko kritino

Sistem je primeren za vse tipe bitumenskih streh. Omogoča fleksibilno in hitro montažo s kljuko ali hangerjem. Zaradi dveh možnosti pritrditve profilov lahko solarne panele namestimo pokončno ali ležeče.

Konfigurator konstrukcije za sončno elektrarno

Hitro in enostavno si skreirajte konstrukcijo za sončno elektrarno

konfigurator

Do najboljše rešitve, prilagojene vašim potrebam

Izberite PVCON za nosilno konstrukcijo vaših solarnih panelov

Razumemo edinstvenost vsakega projekta izgradnje konstrukcije za sončno elektrarno. Kontaktirajte nas in svetovali vam bomo pri izbiri pravega sistema ter vam hitro pripravili informativno ponudbo.

Pošlji povpraševanje

Made in EU

Made in EU

Certificirana proizvodnja kovinskih konstrukcij v Sloveniji

Že od leta 1999 smo ponosni nosilci certifikata ISO 9001:1994. Nadgradnjo naše predanosti kakovosti smo dosegli z uskladitvijo s standardom ISO 9001:2008 v letu 2009, kar potrjuje našo neprekinjeno zavezo izboljšavam in inovacijam. V letu 2015 smo nadaljevali s to tradicijo, saj smo uspešno prešli na najnovejši standard ISO 9001:2015, ki odraža našo zavezanost najvišjim standardom kakovosti in zadovoljstva strank v industriji kovinskih konstrukcij.

O podjetju
Certificirana proizvodnja kovinskih konstrukcij v Sloveniji
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke.